Praznoglavo saopštenje Đilasove firme, Stefanović živi primer fantoma

Izvor: B92, 18.Feb.2024, 18:29

"Praznoglavo saopštenje Đilasove firme, Stefanović živi primer fantoma"

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Vladimir Orlić oglasio se povodom poslednjih navoda zamenika predsednika SSP Borka Stefanovića.

U zvaničnom saopštenju, on je ocenio kako Dragan Đilas "definitivno ponižava svoje saradnike".

Saopštenje prenosimo u celosti:

"Tajkun Đilas definitivno ponižava svoje saradnike: uvek za saopštenje kojim treba da napadne Aleksandra Vučića nepogrešivo odredi onog ko će od sramote i gluposti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da pretrpi najveću štetu. Tako je danas za novu laž o 'pokradenim izborima' i 'fantomskim biračima' odredio Borka Stefanovića - čoveka koji sam po sebi predstavlja živi primer fantoma nastalog izbornim inženjeringom.

Borko Stefanović je zbog malverzacija sa nazivom izborne liste promenio čak i sopstveno ime. Sličan slučaj još nije zabeležen - neka neko hitno obavesti tajkunsku Crtu. Potom je Stefanović promenio prebivalište iz Novog Sada u Beograd, kako bi mogao da u glavnom gradu postane odbornik. Šider, Šeneh i Fiola će ovo sigurno uneti u novu rezoluciju EP, samo kad čuju.

Da bruka bude veća, na pogrešnu temu, saopštenje iz Đilasove firme još je i potpuno praznoglavo. Lista koja je nosila ime predsednika Vučića dobila je u Beogradu 20.000 novih glasova više, na republici celih 150.000. Na oba mesta ima i procenata, kao i osvojenih mandata - više nego pre. A Stefanović, Đilas i njihova bulumenta imaju, zahvaljujući Aleksandru Vučiću, još veće plate. Kojih se ne odriču, naravno: toliko o njihovom 'nepriznavanju' izbora.

Za kraj: neka tajkun Đilas prestane da ponižavanjem svojih poslušnika, neka skupi petlju i napiše saopštenje sam. U njemu neka objasni: sa kakvim je "legitimitetom" uzjahao Beograd 2008., kad je pravio vlast od svog DS i opozicionog SPS, pa još uz manjinsku podršku LDP? Takve krađe narodne volje od tada pa do danas - nije bilo, niti je moguće da se ponovi", zaključio je Orlić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Borko Stefanović: Vučić se plaši šta će Orlić da kaže, pa mu izjave piše Vladanka Malović

Izvor: Danas, 19.Feb.2024, 11:59

Vladimir Orlić je ušao u red naprednjaka za koje se Aleksandar Vučić plaši šta bi sami mogli da kažu pa im izjavu napiše Vladanka Malović, a njih samo potpišu ispod uvreda i laži koje im se sastave. Naravno, ni Orliću ni ostalima to ne smeta jer su odavno zaboravili šta znače reči moral...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.