Poslanik SNS udario dete kolima

Izvor: B92, 13.Dec.2012, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslanik SNS udario dete kolima

Beograd -- SNS, na inicijativu predsednika stranke, pozvala da se pokrene postupak za ukidanje imuniteta poslaniku SNS Draganu Čoliću, koji je svojim kolima udario dečaka.

Kako pišu beogradski mediji, Čolić je u utorak oko 22 sata na pešačkom prelazu u Karađorđevoj ulici u Smederevu udario kolima dvanaestogodišnjeg dečaka, naneviši mu lakše povrede, i pobegao s mesta udesa. Čolić je, kako se navodi, odbio alko-test i pozvao se na imunitet.

Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Tanjugu rekao predsednik Administrativnog odbora Skupštine Srbije i zamenik šefa poslanika SNS Zoran Babić, održan je sastanak, na kome je, na inicijativu Aleksandra Vučića, donesena takva odluka.

Predsednik Administrativnog odbora Zoran Babić rekao je danas da će Skupština Srbije automatski ukinuti imunitet poslaniku SNS Draganu Čoliću ako stigne zahtev nadležnog organa.

"Ne želimo nijedno jedino zrno sumnje da neko može da se skriva iza imuniteta. Vučić je personifikacija borbe protiv kriminala i korupcije, tako da svako ko se iole ogrešio o zakon ne može da se skriva iza imuniteta", rekao je Babić i dodao da je ta stranka proklamovala nultu toleranciju za kriminal i korupciju.

Babić je objasnio da će Administrativni odbor o tome odlučivati kada dobije zahtev od suda ili tužilaštva i da će onda Skupštini Srbije uputiti predlog za ukidanje imuniteta Čoliću.

SNS je i na svojoj "Tviter" stranici objavila da je, na inicijativu Vučića, na sastanku stranačkih organa odlučeno da se za Čolića predloži ukidanje imuniteta.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNS: Ukinuti imunitet poslaniku koji je oborio dete

Izvor: Kurir, 13.Dec.2012

Predloženo je ukidanje imuniteta za svog poslanika Dragana Čolića koji je automobilom u Smederevu udario dete..BEOGRAD - Srpska napredna stranka (SNS) predložiće ukidanje imuniteta za svog poslanika Dragana Čolića za koga mediji navode da je automobilom u Smederevu udario dete i pobegao sa mesta...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.