Poslanik SNS Atlagić: Pretio mi Božidar Đelić!

Izvor: Mondo, 02.Feb.2015, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslanik SNS Atlagić: Pretio mi Božidar Đelić!

Poslanik Srpske napredne stranke Marko Atlagić izjavio je danas da mu je član Demokratake stranke i bivši ministar Božidar Djelić pretio na ulici. Babić: DS u liku Đelića preti fizičkom likvidacijom.

Foto: screenshot/youtube

"Odjedanput mi je prišao i podigao ruku i prst i pretio mi: 'Ako me još jednom spomeneš u Skupštini Srbije gotov si!'. Ja sam samo produžio dalje", rekao je Atlagić novinarima u Skupštini Srbije i zapitao da li mu je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sada ugroženo kretanje.

Kako je objasnio, on je Djelića pomenuo nekoliko puta u skupštini, "ali citirajući određene organe i u određenom kontekstu".

"Smatram da to ne dolikuje bivšem poslaniku, bez obzira iz koje je stranke, bivšem ministru, i moja mu je poruka da je bolje da se okrene sebi i gleda svoja posla", naglasio je Atlagić.

Šef poslaničke grupe SNS Zoran Babić je rekao da time treba da se bavi pravosuđe i da će Atlagiću sugerisati da "ne ostavlja ništa da prenoći", već da podnese krivičnu prijavu protiv Đelića da se takve stvari ne bi ponovile.

Babić je naveo da su poslanici DS ranije i u skupštini "čašćavali" poslanike rečima "stoko, đubre, ološu", i da je mislio da će se na tome stati, ali je "DS u liku Božidara Djelića

nastavila dalje sa verbalnim pretnjama, sa ucenama, čak i s pretnjama fizičkom likvidacijom", kao što je, po njegovim rečima, to jutros upućeno Marku Atlagiću.

"Da li je to manjak volje Božidara Djelića da se suoči s tamnim stranama svoje prošlosti, da li ga prate ti demoni iz prošlosti kada je vodio javne finansije, pa ih doveo u ovakvo stanje u kome jesu, da li ga to žulja tetkin kauč, ili šta god, ali ovakve stvari na političkoj sceni Srbije u režiji DS su zaista nedopustive", rekao je Babić.

Babić je o tom slučaju obavestio i poslanike, na skupštinskoj sednici.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.