Poslanici za zakup stana 35.000 dinara plus naknada za odvojeni život

Izvor: Blic, 06.Maj.2014, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslanici za zakup stana 35.000 dinara plus naknada za odvojeni život

Beograd - Administrativni odbor Skupštine Srbije dao je saglasnost za više poslanika SNS da mogu da obavljaju i druge javne funkcije i odobrio zahtev za ostvarivanje prava na zakup stana i odvojen život od porodice u iznosu od 35.000.

Zahtev za obavljanje druge funkcije odobren je poslanici SNS Ljubici Mrdaković Todorović za obavljanje funkcije predsednika Nadzornog odbora Klinike za psihijatrijske >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bolesti “Dr Laza Lazarević”, Ireni Vujović iz iste stranke za obavljanje funkcije pomoćnika gradonačelnika Beograda, poslaniku, takođe, SNS Mileti Poskurici za obavljanje funkcije predsednika Upravnog odbora Instituta za medicinu rada.

Članu Republičke izborne komisije Miljkanu Karličiću odobreno je da obavlja funkciju predsednika Nadzornog odbora JP Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda.

Ti zahtevu upućeni su u skladu sa Zakonom o Agenciji za borbu protiv koripcije.

Zahtev za ostvarivanje prava na isplatu mesečne naknade za zakup stana u Beogradu, kao i naknade za odvojen život od porodice odobreno je poslanici SNS Vesni Rakonjac.

Iznos koji će dobijati za zakup stana iznosi 35.000 dinara, a za odvojen život od porodice mesečno će dobijati 40 odsto mesečne zarade zaposlenih u privredi na dan isplate.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poslanicima pare za zakup stana i odvojen život od porodice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Maj.2014

Administrativni odbor Skupštine Srbije dao je saglasnost za više poslanika SNS da mogu da obavljaju i druge javne funkcije i odobrio zahtev za ostvarivanje prava na zakup stana i odvojen život od porodice u iznosu od 35.000.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.