Poslanici moraju biti u parlamentu

Izvor: Danas, 28.Apr.2014, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslanici moraju biti u parlamentu

Verujem da će Skupština Srbije uspeti da usvoji 21 reformski zakon, koje je najavio premijer Aleksandar Vučić u svom ekspozeu. Mi smo spremni da radimo danonoćno, ali dinamika našeg rada isključivo će zavisiti od toga koliko će Vlada Srbije brzo dostavljati zakone parlamentu na razmatranje, kaže za Danas Maja Gojković, predsednica Skupštine Srbije i članica Predsedništva SNS.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poslanici moraju biti u parlamentu

Izvor: B92, 28.Apr.2014

Beograd -- Predsednica skupštine Maja Gojković izjavila je da će parlament za nekoliko dana početi raspravu o novim zakonima...Ona je izrazila uverenje da će poslanici uspeti da usvoje 21 reformski zakon, koje je najavio premijer Aleksandar Vučić..."Mi smo spremni da radimo danonoćno, ali dinamika...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.