Policija pritiskala Vladimira Ješića da promeni iskaz

Izvor: 011vodič.com, 15.Apr.2015, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija pritiskala Vladimira Ješića da promeni iskaz

Novinar Vladimir Ješić, brat bivšeg predsednika opštine Inđija i potpredsednika DS Gorana Ješića, optužio je policajce da su ga pritiskali kako bi promenio iskaz o napadu u Inđiji.
On je rekao da je priveden na saslušanje kako bi ga policajci koji su došli iz Beograda pritiskali da promeni iskaz u kome je za napad optužio nepoznatog muškarca, ali naveo da iza svega stoji predsednik Opštinskog odbora >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << SNS u Inđiji Vladimir Gak.
„Ovo je nečuveno i ja kao neko ko je bio koordinator Otpora i privođen 14 puta za vreme Miloševića, nikada, ali zaista nikada, ovakav stepen bahatosti nisam video“, rekao je Ješić.
On je naveo da su policajci koji su došli iz Beograda tražili od njega da ide na poligrafsko testiranje, na šta je on pristao, ali pod uslovom da prisutan bude i njegov advokat.
„Na moje pitanje da li su identifikovali čoveka koji me je napao, kao i da li su rešili slučaj s obzirom da je jadno da je iza svega Gak iz SNS-a, rečeno mi je da je to najmanje bitno. Potom su odustali od poligrafskog ispitivanja, ali su vršili strahovit pritisak na mene da promenim iskaz od juče“, ispričao je Ješić.
Dodao je da ti policajci ne žele da mu daju zapisnik sa saslušanja. „Rekli su mi- Što se nas tiče, ti uopšte nisi ni bio u policijskoj stanici“, rekao je Vladimir Ješić.
 


Izvor: #opozicionar
The post Policija pritiskala Vladimira Ješića da promeni iskaz appeared first on Politika.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.