Polemika Babića i Nikolića

Izvor: Akter, 09.Apr.2015, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Polemika Babića i Nikolića

Rasprava o amandmanima na leks specijalis o projektu "Beograd na vodi" tokom popodnevnog dela sednice pretvorio se u raspravu poslanika Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Babića i Demokratske stranke (DS) Dejana Nikolića o tome da li će lider DS Bojan Pajtić odgovarati za "pljačku" Vojvodine i neispunjenim obećanjima Vlade Srbije

Šef Poslaničke grupe SNS Zoran Babić upitao je kada će >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << Pajtić odgovarati što je DS dobila kredit od Razvojne banke Vojvodine bez obezbeđenja, što su "razne narko grupe" prale novac preko banke.

Kada će odgovarati Bojan Pajtić što je Mile Jerković kupio poljorivredna dobra i kakva je kazna što ga je promoviso u patriotskog investitora, upitao je Babić.

Kada će odgovarati što su sredstva Fonda za kapitalna ulaganja ispražnjena i potrošenja na okruženje Bojana Pajtića i finansiranje "delta DS stranke", pitao je Babić.

Poslanik DS Dejan Nikolić ocenio je da je fascinacija SNS Bojanom Pajtićem podjednaka kao Aleksandrom Vučićem.

Lako je u skupštini govoriti, ali je teško u Vladi održati reč, rekao je Nikolić i kao neistine koje su izrečene naveo da će prošlog septembra biti rešen problem FAP iz Priboja, da će Beograd na vodi početi da se gradi u martu, da će bit  spomenika Gavrilu Principu i da će do juna prošle godine biti fabrike aviokomponenata.

Nema smanjenja penzija. Neistina do neistine, tumarate od obećanja do obećanja, od istraživanja do istraživanja. Politiku ste pretvorili u procente, rekao je Nikolić.

Ministar pravde Nikola Selaković rekao je da neistinama koje se iznose protiv Vlade i premijera nema kraja, ali da je to pokazatelj nečije slabosti.

Kad ne možeš da pobediš na izborima, onda ubeđuješ samog sebe, rekao je Selaković.

Nisu laki razgovori sa SISU, ali će FAP proraditi. Biće Beograda na vodi i biće spomenik Principu u Beogradu. Svako svojim rečima govori mnogo više o sebi nego o onome o kome govori, zaključio je Selaković.

Nastavak na Akter...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.