Podignuta optužnica protiv Novice Tončeva

Izvor: JužneVesti.com, 24.Feb.2015, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podignuta optužnica protiv Novice Tončeva

Osnovno javno tužilaštvo u Vladičinom Hanu podiglo je optužni predlog protiv narodnog poslanika i predsednika Skupštine Surdulice Novice Tončeva (SPS) zbog nasilničkog ponašanja.

Optužni predlog odnosi se na incident koji se dogodio 12. marta prošle godine kada je Tončev, prema tvrdnji aktiviste SNS-a Slađana Stojkovića, nasrnuo na njega i udario ga.

Tončev je tada tvrdio da ga >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je čovek, sve vreme dok je držao govor, provocirao, ali da on nikoga nije udario, već je obezbeđenje sklonilo čoveka.

Danas smatra da se na njega vodi određena hajka i da je optužni predlog rezultat toga. On za Južne vesti kaže da jedva čeka da počne sudski proces i tvrdi da on nije kriv.

Danima raznorazne inspekcije ne izlaze iz svih ustanova Opštine Surdulica, traže nešto protiv mene. Ja znam šta se krije iza toga i o tome sam obavestio sve državne organe – tvrdi Tončev.

Kako saznajemo, optužni predlog je protiv Tončeva podignut 12. februara zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje iz člana 344 stav 2, u vezi stava 1 Krivičnog zakonika.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.