Pobeda SNS-a u Bačkom Monoštru

Izvor: RTS, 18.Jan.2016, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda SNS-a u Bačkom Monoštru

Srpska napredna stranka pobedila je na izborima za savet mesne zajednice u Bačkom Monoštru, u Opštini Sombor, u kojoj živi pretežno hrvatsko stanovništvo, saopšteno je iz te stranke.
Od 11 kandidata, koji se biraju za savet mesne zajednice, devet kandidata sa liste SNS-a odnelo je ubedljivu pobedu, dok DS-a i lokalna grupe građana učestvuju sa po jednim kandidatom.
"Ovo je još jedan dokaz >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da su građani Vojvodine u svim njenim delovima i multietničkim sredinama spremni na izbore i na promenu vlasti u Vojvodini, posle petnaestogodišnje urušivačke politike Demokratske stranke na čelu sa Bojanom Pajtićem", ističu naprednjaci.
SNS navodi da je posebno značajno što politika SNS prvi put dobija ubedljivu podršku na izborima u mesnoj zajednici u kojoj je pretežno hvatsko stanovništvo.
Ta stranka zahvaljuje građanima na poverenju, koja će, kako se navodi, "nastojati još više da opravda i da unapredi život na svim nivoima lokalne samouprave, kao što se radi i u celoj Srbiji".

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Ubedljiva pobeda GG “Za napredni Bački Monoštor”

Izvor: 025info.rs, 18.Jan.2016

Na izborima za novi saziv Saveta MZ Bački Monoštor, u somborskoj opštini, odnela je lista  GG „Za napredni Bački Monoštor”, koju podržava SNS. Svih devet predstavnika ove liste dobiće mesto u budućem Savetu MZ,  po jedan iz grupe građana „Za Monoštor - Zoran Miler”, UG “Bolji Sombor”...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.