Performans mladih naprednjaka

Izvor: Mondo, 21.Maj.2013, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Performans mladih naprednjaka

Članovi omladine SNS u Novom Sadu danas su ispred zgrade Vlade Vojvodine bacali papire s potpisima na peticiju kojom ta stranka traži ostavku pokrajinskog premijera Bojana Pajtića i raspisivanje vanrednih izbora u Vojvodini.

Tokom akcije, nazvane "Pajtić gazi građane Vojvodine", aktivisti SNS-a nosili su maske s likom Bojana >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Pajtića, a legitimisala ih je i policija, pošto nije jasno da li je performans bio uredno prijavljen.

Predsednik Mladih SNS-a Bojan Marjanović objasnio je novinarima da su peticije s potpisima građana "prosuli" ispred zgrade vojvođanske vlade kako bi "figurativno" pokazali da "Pajtić i njemu slični gaze po volji građana Vojvodine".

"Mladi SNS-a osuđuju takvo bahato ponašanje Bojana Pajtića, koji misli da je mnogo moćan i silan pa da može da radi s Vojvodinom šta mu se prohte, da je cepa i razara", kazao je Marjanović i optužio Pajtića da vodi "separatističku politiku".

(Beta/Foto: Dragan Gojić, Beta)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Poljoprivrednicima u Vojvodini 200 miliona dinara podsticaja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Maj.2013, 01:34

Predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić i potpredsednik vlade i pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Goran Ješić uručili su danas poljoprivrednicima, na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, ugovore o dodeli bespovratnih finansijskih sredstava u ukupnom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.