Pajtiću se omakla psovka, ali....

Izvor: Mondo, 06.Jun.2016, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pajtiću se omakla psovka, "ali...."

Iz SNS "digli buku" oko psovke u parlamentu šefa poslanika iz redova DS, Bojana Pajtića. Pajtić se brani da je bio izazvan.

Foto: Tanjug, Zoran Žestić

Pajtić je rekao da nije istina da je tokom izlaganja opsovao u parlamentu (u obraćanju Skupštini i u direktnom TV prenosu), već da je "za sebe", posle izlaganja i mimo zvaničnog dela, "fiziološki reagovao na optužbe" da je od dece sa posebnim potrebama ukrao novac.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Izvor: Youtube/RTS

Pajtić je novinarima u parlamentu rekao da poštuje dostojanstvo parlamenta i da mu je žao što se čulo nešto što je rekao za sebe.

"Mislim da niko normalan i niko pri zdravom razumu ne bi ostao hladnokrvan kada se ponavlja tako užasna i odvratna optužba da je ukrao od dece sa posebnim potrebama i ni od koga se to ne može očekivati", rekao je Pajtić.

On je rekao i da se rasprava o izboru predsednika parlamenta pretvorila u maltretiranje opozicije i da pokazuje kako će se vlast ophoditi prema opoziciji ubuduće.

Kako je dodao, DS je sve vreme meta napada - da su kriminalci, da su palili skupštinu, krali od bolesne dece...

"Onda morate da reagujete. Ideja vlasti je da spočitava opoziciji. Mi, ako nismo napadani, nemamo nameru nikoga da vređamo", rekao je Pajtić.

Naprednjaci su, brže-bolje, izdali saopštenje da je "današnjim prostačkim ispadom Pajtić još jednom pokazao svoju nemoć usled nedostatka argumenata, odsustva političkog programa i ideja".

"Pajtić je pokazao ponovo svoje pravo lice svim građanima Srbije, koji su imali prilike uživo još jednom da vide i čuju kako izgledaju kultura i demokratija u interpretaciji lažnog demokrate Bojana Pajtića", navodi se u saopštenju.

Naprednjaci ukazuju da ih, nažalost, ne čudi ponašanje Pajtića, koji je očigledno izgubio i manire i živce zbog gubitka privilegija i mogućnosti da i dalje krade narodne pare, a svi građani konačno vide o kakvoj osobi i stranci je reč - o onima koji su oteli novac čak i od dece sa smetnjama u razvoju, koji su uništili Vojvodinu i obogatili se na muci naroda.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.