Pajtić: Vest da Tadić formira Demokratski blok samo „spin”

Izvor: Press, 29.Jan.2014, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pajtić: Vest da Tadić formira Demokratski blok samo „spin”

- Čini mi se da je ovo više „spin” režima i SNS kako bi se oslabila pozicija Demokratske stranke na izborima nego neki realan blok ili koalicija stranaka koja bi na te izbore izašla - rekao je Pajtić u emisiji Jedan na jedan" na Radio televiziji Vojvodina.
Prema njegovim rečima očito je da je vlasti u interesu da unosi takvu vrstu nesporazuma u javni život.

Ukazujući da informacija o bloku >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << pretenciozno zvuči, da je Tadić dao izjavu kojom je očigledno demantovao takvu intenciju, kao i da se LDP ogradio od takve ideje, Pajtić je istakao i da ne vidi koje bi to snage mogle da naprave tako nešto.

Pajtić, koji je i predsednik Vlade Vojvodine, rekao je da su pokrajinski i republički izbori dramatično drugačiji i kada je tema, ali i kada je opredeljivanje birača u pitanju.

On je naveo da je većina birača u Vojvodini protiv autoritarnosti i atmosfere koja to nameće.
- Mi na takvu vrstu atmosfere ne pristajemo i sigurno da će izbori 2016. godine vrlo jasno oslikati ovakvo raspoloženje građana pokrajine - rekao je Pajtić.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.