Izvor: S media, 29.Mar.2013, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PODOBNI I NEPODOBNI: Funkcionerka SNS poručuje da neće biti para medijima koji kritikuju

Članica komisije Čačka za dodelu sredstava medijima Mirjana Djoković, koja je gradski funkcioner iz Srpske napredne stranke (SNS), izjavila je da će se zalagati da na konkursu za raspodelu sredstva iz gradskog budžeta za informisanje manje novca dobiju mediji koji kritički izveštavaju o radu te stranke.

Nedeljnik >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Čačanske novine i Radio Ozon, koji posluju u okviru medijske kuce "Jutro production" zbog izjave Djoković zvanično su tražili od Gradskog veća njeno izuzeće iz komisije, što je Gradsko veće odbilo.

Glavni urednik Čačanskih novina Stojan Marković ocenio je takvu odluku Gradskog veća kao "skandaloznu".

"Nakon odluke Gradskog veća da Djoković ostane član Komisije ugrožen je kredibilitet Komisije, krši se izborna procedura konkursa i šalje se poruka javnosti da mediji treba da budu politički podobni", rekao je Marković agenciji Beta.

Djoković, koja je i pomoćnica gradonačelnika Čačka za oblast ekonomskog razvoja i zaštitu životne sredine jedan je od pet članova Komisije za dodelu srredstava u oblasti javnog informisanja koje je izabralo Gradsko veće.

Ranije je bila novinar na lokalnim televizijama Galaksija 32 i TV CČacak.

(Beta)

FOTO: youtube, printskrin

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Funkcioner SNS: Nema para medijima koji kritikuju

Izvor: Blic, 29.Mar.2013

Članica komisije Čačka za dodelu sredstava medijima Mirjana Đoković, koja je gradski funkcioner iz Srpske napredne stranke (SNS), izjavila je da će se zalagati da na konkursu za raspodelu sredstva iz gradskog budžeta za informisanje manje novca dobiju mediji koji kritički izveštavaju o radu...

Nastavak na Blic...

Nema para za medije koji kritikuju

Izvor: OkRadio.rs, 29.Mar.2013

Članica komisije Čačka za dodelu sredstava medijima Mirijana Đoković iz SNS kaže da će se zalagati da mediji koji kritikuju SNS ne dobiju sredstva iz budžeta. Nedeljnik Čačanske novine i Radio Ozon, koji posluju u okviru medijske kuće "Jutro prodakšn" zbog izjave Đokovićeve zvanično su...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.