Osam zrenjaninskih ligaša prešlo u SNS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jan.2013, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osam zrenjaninskih ligaša prešlo u SNS

ZRENJANIN -

Osam članova Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu prešlo je u redove Srpske napredne stranke, rečeno je danas na konferenciji za novinare zrenjaninskih naprednjaka.

Ivica Rogić, dojučerašnji predsednik Mesnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine "Zeleno polje" rekao je da je ta odluka odraz lične volje i želje, rezultat velikog nezadovoljstva radom i funkcionisanjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Gradskog odbora LSV u Zrenjaninu.

"Kao predsednik Mesnog odbora, bio sam u prilici da svakodnevno razgovaram sa članstvom. Iz tih razgovora moglo se zaključiti da je ono pre svega nezadovoljno sprovođenjem amaterske politike u našem gradu. LSV nema autoritet, nema vođu", rekao je Rogić.

Kako je kazao, nekolicina istih ljudi godinama vodi gradski odbor i pristaje na politiku i ideje pogubne po Zrenjanin i Pokrajinu, samo da bi, kako je naveo, zadržali "svoje novosadske mrvice".

"Jedini uspon od devedesetih, Zrenjanin je imao kada ga je vodio Goran Knežević. I sada je on jedini koji će sa svojim saradnicima dovesti investitore u naš grad. Ostali, da su mogli, znali ili hteli, imali su prilike dok su godinama sedeli sa druge strane u gradskom parlamentu" dodao je Rogić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.