Opštinski odbor DSS Zemun pristupio Srpskoj naprednoj stranci

Izvor: Studio B, 21.Apr.2015, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opštinski odbor DSS Zemun pristupio Srpskoj naprednoj stranci

Izborna skupština opštinskog odbora Srpske napredne stranke Zemun, na kojoj je za predsednika ponovo izabran Branislav Prostran, bila je pomalo neobična. Njoj su pored delegata, prvi put prisustvovali i bivši odbornici Demokratske stranke Srbije Zemun.

Ceo Opštinski odbor DSS Zemun pristupio je Srpskoj naprednoj stranci, saopštio je predsednik tog odbora Aleksandar Cincar Popovski. On je naveo višestruke razloge za ovakvu odluku. 

Kontinurani višegodišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << sukobi u DSS rezultirali su time da je ozbiljan politički rad postao bespredmetan, rekao je Popovski.

On je dodao da članstvo tog odbora nije moglo više da ostvari političke ideje koje su ih do sada vodile u DSS i da su zato pristupili SNS-u kao, kako kaže Popovski, jedinoj državotvornoj političkoj organizaciji.

Tokom dana oglasila se i Demokratska stranka Srbije, koja kaže da nije reč o ideološkom prelasku.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.