Opozicija: SNS zbog Vučićevog mitinga izrabljuje javne resurse, pa i policiju

Izvor: JužneVesti.com, 25.Apr.2018, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opozicija: SNS zbog Vučićevog mitinga izrabljuje javne resurse, pa i policiju

Niška opozicija ujedinjena po pitanju aerodroma, pratila je jutros mobilizaciju ljudstva zbog mitinga podrške predsedniku Aleksandru Vučiću, na otvaranju pogona Leonija. Snimci autobusa, policije koja obezbeđuje parking, prazne kancelarije Gradske uprave, ističu, nedvosmisleno svedoče o korišćenju javnih resursa od strane Srpske napredne stranke.

Opozicione stranke navode kako SNS uz otvorenu demonstraciju sile i zloupotrebu državnih organa, odvlači >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << zaposlene u javnim preduzećima sa njihovih radnih mesta, da bi dočekali Vučića.

Ujedinjena niška opozicija razume i pruža punu podršku svojim sugrađanima koji, ucenjeni da će ostati bez posla, ne mogu da se odupru nasilničkim metodama naprednjačkog režima. Međutim, nema razumevanja za otvorene pretnje SNS moćnika koji, u nedostatku bilo kakvog logičkog argumenta za otimanje aerodroma od Nišlija, perfidno zloupotrebljavaju ljude koji se bore za golo preživljavanje i koriste ih kao statiste u svojim izrežiranim obmanama - navode u saopštenju.

Prostor ispred Pravnog fakulteta, na kome su se jutros zaposleni Gradske uprave odvezli do Leonija, obezbeđivala je saobraćajna policija, što je, kako kažu, još jedan primer korišćenja javnih resursa.

Pritom, vrhunac brutalnosti je što sve javne resurse, pa i časne policijske službenike, izrabljuju i primoravaju da saučestvuju u njihovom partijskom poduhvatu – navode u saopštenju.

Podsetimo, prostorije Gradske uprave i niških opština u vreme Vučićeve posete bile su polu prazne, što su i opozicionari zabeležili svojom kamerom.

Niška opozicija, ujedinjena u stavu da „Konstantin Veliki“ treba da ostane gradski aerodrom, priključila se građanskim protestima. Saopštenje su potpisali niški DS, Dosta je bilo, Dveri, Levica Srbije, Narodna stranka, Niška inicijativa, Nova stranka, Pokret slobodnih građana, Socijaldemokratska stranka i Pokret za preokret.

Novi protest protiv poklanjanja aerodroma zakazan je za večeras od 18 sati na Trgu kralja Milana.
Pogledaj vesti o: Miting srpske napredne stranke

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.