Odbornička grupa SNS u Nišu jača za dva odbornika

Izvor: OkRadio.rs, 14.Jul.2015, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbornička grupa SNS u Nišu jača za dva odbornika

Dvoje odbornika Nove Srbije koji su nastupali samostalno u niškom parlamentu, ubuduće će biti deo Odborničke grupe Srpske napredne stranke. Na sledećem Skupštinskom zasedanju, koje bi trebalo da se održi septembra, najveća odbornička grupa koju okuplja SNS trebalo bi da ima 22 odbornika. On je pojasnio da vladajuću većinu uz SNS i NS, čine i SPS sa 10 odbornika, Pokret socijalista sa 3 i Niška priča - SDPS sa 5. Iako su i predstavnici Pokreta socijalista i Niške priče bile pozvani na ovu konferenciju za medije, nisu se pojavili zbog, kako je objašnjeno novinarima, njihovih obaveza u Beogradu.

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRELETAČI IZ NIŠA Odbornici Nove Srbije priklonili se SNS

Izvor: Blic, 14.Jul.2015

Dvoje odbornika Nove Srbije ubuduće će biti deo Odborničke grupe Srpske napredne stranke, te će vladajuća stranka u niškom parlamentu imati 22 odbornika odnosno 36 odsto od ukupnog skupštinskog sastava, rečeno je na konferenciji za novinare Srpske napredne stranke...Gradski odbori SNS, Nove Srbije,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.