Odbornici DSS prešli u SNS

Izvor: juGmedia, 12.Mar.2013, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbornici DSS prešli u SNS

VRANJE – Veći deo gradskog odbora predvođen najvišim rukovodstvom koji su nosioci tri mandata napustilo je DSS i prešlo u SNS.“Zadovoljni smo  transferom jer osim dela rukovodstva još 200 članova je promenilo partijske knjižice ,kaže poslanik SNS -a Dragan Nikolić.

„Prešli smo jer smatramo da zajedno sa naprednjacima možemo >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << mnogo više da uradimo za ovaj grad. Moj lični čin se svodi na to da više nema šta da radim u stranci u kojoj sam 13 godina dao svoj maksimum i gde više ne mogu politički da napredujem. Želim im puno uspeha u radi, nije bilo svađa i nije bilo nikakvih rasprava„, kaže Dejan Stanojević doskorašnji predsednik DSS -a.

Gotovo svi viđeniji članovi, prema rečima dojučerašnjeg lidera, otišli su iz stranke. Osim Stanojevića i predsednik OO DSS-a , kao čanovi najužeg rukovodstva dr Miroljub Stanković i Miroslava Novković.

Dragan Nikolić narodni poslanik i čovek koji važi za stub SNS -a u Vranju, zadovoljan je ovim transferom i kaže da je rukovodstvo povuklo veliki broj članova i da je u SNS prešlo oko 200 ljudi.

„Ovo što se dešava na političkoj sceni Vranja, je vrlo jasna priča radi se na ukrupnjavanju političke scene i ja u tome ne vidim ništa loše“, kaže Nikolić.

Odnos snaga u vranjskom parlamentu, gde ima 65 odborničkih mesta, sada je sledeći: SPS sa članicama koalicije okupljene oko njih (JS, SDPS i PUPS) ima 22,SNS sada sa odornicima DSS-a ima 19, a URS 10dbornika. U opoziciji su DS sa 12 i LDP sa 2 odbornika.

(Kraj) iva

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.