Obijene prostorije SNS-a

Izvor: Mondo, 21.Nov.2015, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obijene prostorije SNS-a

Poverenik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke (SNS) u Lebanu Goran Jović rekao je danas da su prostorije te stranke obijene.

Foto: Ilustracija MONDO

  Jović je rekao da su iz stranačkih prostorija u centru Lebana odneti samo spiskovi članova i da, prema onome što je moglo da se vidi u ovom trenutku, ništa drugo nije uzeto kao i da su kompjuteri i druga tehnička oprema tu.

Prema njegovim rečima, provala je prijavljena policiji koja je izvršila uviđaj na licu mesta.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

SNS: Obijene prostorije SNS

Izvor: Akter, 21.Nov.2015

Poverenik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke (SNS) u Lebanu Goran Jović rekao je danas FoNetu da su prošle noći prostorije te stranke obijene..Jović je rekao da su iz stranačkih prostorija u centru Lebana odneti samo spiskovi članova i da, prema onome što je moglo da se vidi u ovom trenutku,...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.