Izvor: S media, 04.Jan.2013, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODBORNIK SNS NAPAO PREDSEDNIKA OPŠTINE IZ SPS: U Medveđi politički rat!

Radomir Radovanović, bivši komandir policijske stanice u Medveđi, sinoć je fizički i verbalno napao predsednika Opštine Medveđa Slobodana Draškovića, javlja JUGpreš.

Pozivajući se na izjave očevidaca, isti izvor javlja da je u policijskoj stanici u Medvedji potvrđeno da je napad prijavljen i da su u toku večeri uzete izjave aktera, kao i stanara zgrade u kojoj se dogodio incident.

Slobodan Drašković je napadnut na stepeništu zgrade >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << u kojoj živi dok je sa kćerkicom išao prema svom stanu i nosio paketiće za nju u rukama.

- Dok smo se mimoilazili na stepeništu, Radovanović me je udario ramenom, a onda je počeo da me psuje i da preti. Ruke su mi bile zauzete paketićima koje sam nosio dok je kćerkica išla ispred mene uz stepenice. Kada je Radovanović počeo da me psuje i preti dete se uznemirilo, počelo da plače i da viče 'tata, tata'. U tom trenutku sam mislio jedino na nju i kakav je to stres za dete - ispričao je Drašković za JUGpreš.

On je dodao da se Radovanović "osećao na alkohol", ali da ne zna da li je u zgradi bio slučajno ili ne, jer mu je pretio na poslednjoj sednici Skupštine opštine.

Nemiloj sceni prisustvovala je i jedna stanarka zgrade koja je u tom trenutku naišla.

Drašković je napad i pretnje prijavio policiji, a isto to je učinio i Radovanović.

Sukob između Radovanovića (sada odbornika SNS-a u lokalnoj Skupštini) i Draškovića (kojeg je imenovao SPS-PUPS) potiče još iz vremena kada je bio komandir lokalne policije i odbijao da predsedniku opštine daje informacije o stanju bezbednosti u opštini.

(S media/JUGpres)

Foto: Guliver/Tinkstock, Ilustracija

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.