Nova stranka traži reakciju komunalaca: Dokažite da niste stranački policajci SNS

Izvor: Blic, 01.Apr.2016, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova stranka traži reakciju komunalaca: Dokažite da niste stranački policajci SNS

Gradski odbog Nove stranke u Nišu poziva komunalnu policiju da ispoštuje gradsku Odluku o oglašavanju i kazni Srpsku naprednu stranku zbog lepljenja predizbornih plakata van mesta koja su za to namenjena.

Plakati kojima se reklamira miting SNS izlepljeni su po autobuskim stajalištima, zidovima, kantama za smeće, čime je direktno prekršena ova Odluka.

- Ovo je prilika da gradska >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vlast pokaže da radi prema propisima koje je donela i da pokaže da je nezavisna od politike. Ovo će biti i prilika da komunalna policija radi nezavisno i da sme da kazni baš sve, pa i stranku na vlasti. U protivnom samo će potvrditi ranije sumnje da je komunalna, ustvari stranačka policija SNS, koja se brutalno obračunava sa nemoćnim pojedincima koji nemaju novca da plate autobusku kartu ili sa građanima koji ne čiste sneg ispred svojih kuća - navodi se u saopštenju.

Vučić: Odjednom svi hoće vlast, a jedino što znaju jeste da mene mrze

Ukoliko komunalna policija kazni SNS opravdaće svrhu svog postojanja, a to je uvođenje komunalnog reda. U protivnom Nova stranka traži od čelnih ljudi Komunalne policije da podnesu ostavke i adekvatno budu kažnjeni zbog nesavesnog obavljanja posla.

Nova stranka podseća da kazne za nepoštovanje gradske Odluke o oglašavanju nisu ni malo niske za niške prilike i kreću se od pet pa do petsto hiljada dinara.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.