Niški SNS: Manja izlaznost u opštinama na jugu, glasalo oko 53 % Nišlija

Izvor: JužneVesti.com, 02.Apr.2017, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niški SNS: Manja izlaznost u opštinama na jugu, glasalo oko 53 % Nišlija

Na izbore za predsednika Srbije je, prema informacijama Izbornog štaba Srpske napredne stranke u Nišu, izašlo je 53,8 % Nišlija. U odnosu na parlamentarne izbore koji su održani prošle godine primećena je manja izlaznost u opštinama van Niša. Prema nepotvrđenim informacijama oko 57 % Leskovčana izašlo je na birališta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<
U nekim opštinama na jugu Srbije, poput Doljevca, Gadžinog Hana i Aleksinca, oko 10 % manje ljudi glasalo je za predsednika, u odnosu na parlamentarne izbore koji su održani prošle godine.

Najviše birača, prema informacijama niškog SNS-a, bilo je u Ražnju gde je glasalo 57,7 %, u Merošini je izašlo 56,3 % birača i u Gadžinom Hanu je svoje biračko pravo iskoristilo 55,2 % njih.

U Svrljigu je glasalo 53,7 % ljudi, u Doljevcu je bilo 51,7 % birača, dok su Aleksinčani najmanje glasali 48,1%.

Najviše birača u Nišu bilo je u najvećoj opštini Medijana gde je glasalo oko 56 % njih. U Panteleju i Niškoj Banji izašlo je oko 52 % Nišlija, u Paliluli je glasalo oko 51 %, a u opštini Crveni Krst 48 % birača.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.