Izvor: RTV 5, 12.Jul.2012, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš danas dobija novu vlast

Kandidat za gradonačelnika je predsednik Gradskog odbora SNS u Nišu Zoran Perišić, a kandidat za predsednika gradskog parlamenta je Mile Ilić (SPS) koji je tu dužnost obavljao i u prethodnom mandatu.
Naprednjacima će osim mesta gradonačelnika pripasti i mesto zamenika, a njih dvojica su uz tri člana veća iz te stranke, po funkciji članovi veća ili "gradske vlade".
Koalicioni sporazum o većini u gradskom parlamentu juče su potpisali SNS, socijalisti i >> Pročitaj celu vest na sajtu RTV 5 << URS, a naprednjaci su sa Demokratskom strankom Srbije potpisali poseban sporazum o saradnji, pa će i oni biti u gradskoj vlasti.
Na gradskim lokalnim izborima SNS je osvojila 17 mandata, DS 15, URS 11, SPS-PUPS-JS 10, a DSS i LDP po četiri mandata.

Nastavak na RTV 5...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV 5. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV 5. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.