Nikolić i ja smo iskorišćeni

Izvor: Vesti-online.com, 24.Apr.2015, 09:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nikolić i ja smo iskorišćeni"

Potpredsednica Vlade Srbije i funkcionerka SNS Zorana Mihajlović izjavila je danas da u toj stranci nema struja, ni sukoba.

Mihajlović je za RTS rekla da joj se čini da savetnički tim predsednika Srbije Tomislava Nikolića pokušava da prevaziđe izjave koje su dali u javnosti, koje nisu baš na najbolji način prihvaćene, a da su predsednik i ona "nekako uz put u tim izjavama iskorišćeni".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
- Ne bih rekla da ima struja u SNS. Zna se ko je predsednik SNS, kako funkcionuše stranka i uopšte ne mislim da to može i treba da bude tema. Neko radi svoj posao, u ovom slučaju to je bilo Ministarstvo i Direktorat, to je bio moj zadatak. Politika tu ne sme da se meša, svaki pokušaj mešanja politike doveo nas je u situaciju da imao praktično u novinama potpuno iskrivljenu sliku stvarnosti - rekla je Mihajlović.

Mihajlović, koja je ministarka građevine, saobraćaja i infrastrukture, je rekla i da će na sednici GO SNS, koja je zakazana za nedelju, biti reči o sprovođenju izbora unutar stranke, političkoj i ekonomskoj situaciji, o godinu dana rada Vlade Srbije.

- Mi smo stožer koalicije i moramo da pričamo o onome šta smo uradili - rekla je Mihajlović.

Savetnica predsednika Srbije Stanislava Pak Stanković optužila je pre nekoliko dana ministarku Mihajlović da putem medija napada predsednika Tomislava Nikolića, ocenivši da to radi bez znanja premijera, jer je njen (Mihajlovićkin) cilj da se domogne premijerske ili predsedničke funkcije.

Pak je ministarku Mihajlović optužila da napada predsednika povodom incidenta s avionom koji je leteo za Vatikan, ali i zbog odluke o slanju srpskih vojnika na paradu u Moskvu, insinuirajući pri tome način na koji su napadi plasirani u medijima.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihajlović: Nema sukoba u SNS, predsednik i ja smo usput iskorišćeni

Izvor: Blic, 24.Apr.2015

Potpredsednica Vlade Srbije i funkcionerka SNS Zorana Mihajlović izjavila je danas da u toj stranci nema struja, ni sukoba...Mihajlović je za RTS rekla da joj se čini da savetnički tim predsednika Srbije Tomislava Nikolića pokušava da prevaziđe izjave koje su dali u javnosti, koje nisu baš na...

Nastavak na Blic...

Mihajlović: Očekujem objavljivanje novog izveštaja o "falkonu"

Izvor: Blic, 24.Apr.2015

Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović očekuje da će novi izveštaj iz Bazela, o uzrocima problema u letu vladiinog aviona "falkon" u kome se nalazio predsednik Tomislav Nikolić, biti predstavljen javnosti...- Nadležna institucija, Direktorat je dao svoj preliminarni izveštaj i sve drugo nije moj...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.