Nikolić i Dinkić komšije

Izvor: S media, 18.Nov.2010, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić i Dinkić komšije

Ministar ekonomije u Vladi Srbije Mlađan Dinkić kupio je novi stan u okolini hotela “Jugoslavija” na Novom Beogradu, gde uskoro treba da se doseli i Tomislav Nikolić, koji je novi stan kupio u aprilu. Lider Srpske napredne stranke, naime, čeka da upravo u tom kraju bude izgrađen njegov stan.

Nikolić se juče >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << nije obradovao kada je saznao da će mu jedan od prvih komšija biti lider G17 plus. Štaviše, ta vest mu ni najmanje nije prijala. Tvrdi da nije ništa znao o tome pre nego što mu je “Blic” to saopštio.

Dinkić: Kupio sam novi stan od 353.500 evra!

- Ukoliko se Dinkić interesuje za mesto gde ja živim, to ne znači da ja pratim gde on živi - rekao je Nikolić, da bi odmah zatim odlučno izjavio: “Neću biti sa njim komšija!
Pogledaj vesti o: Mlađan Dinkić

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.