Nikolić: Zdravlje, sreća i nova vlast

Izvor: RTS, 06.Jan.2011, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Zdravlje, sreća i nova vlast

Lider naprednjaka Tomislav Nikolić čestitao građanima Srbije Božić i poželeo im zdravlje, sreću i priliku da izaberu novu vlast koja će više brinuti o njima. Nikolić poručio građanima da ne gube nadu.

Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić čestitao je građanima Srbije Božić i poželeo im zdravlje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i sreću i da u 2011. godini dobiju priliku da izaberu novu vlast.

"Svim građanima želim sreću i zdravlje i priliku da ove godine izaberu vlast po svojoj volji, koja će više brinuti o njima", poručio je Nikolić, koji je u stranačke prostorije u Čika Ljubinoj ulici uneo badnjak.

Lider naprednjaka je građane pozvao da ne gube nadu, navodeći da je dužnost SNS-a, Srpske pravoslavne crkve, kao i drugih institucija u Srbiji da vrate volju, nadu i sreću u njihove domove.

"Ovom svečanošću pokazujemo da u nama postoje velika nada, mir i ljubav, koje bi želeli da prenesemo na građane. Ovim pokazujemo da u nama nema mržnje", rekao je Nikolić.

Tomislav Nikolić je dodao da na Božić uvek treba želeti lepo, a posebno "napaćenom narodu" koji, kako je rekao, očekuje da im taj dan donese preokret, sreću i radost.

Prethodno, Nikolić je podelio božićne poklone štićenicima Doma za decu i omladinu "Moša Pijade" u Beogradu.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.