Nikolić: Veliki miting u Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Nov.2010, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Veliki miting u Beogradu

BEOGRAD -

Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić najavio je danas da će ta stranka u Beogradu organizovati veliki miting, na koji će pozvati sve nezadovoljne koji smatraju da su potrebne sveukupne promene.

Nikolić je rekao Tanjugu da je namera tog skupa, čije vreme održavanja nije naveo, da "ogroman broj građana pokaže da li je zadovoljan vlašću" i dodao da očekuje prisustvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i drugih političkih partija.

Predsednik SNS-a je najavio da će stranka uputiti otvoreni poziv svim građanima, "posebno onima čiju reč ljudi žele da čuju, a za to uopšte nemaju mogućnosti".

"Na taj skup ćemo pozvati sve koji su nezadovoljni u Srbiji, koji misle da situacija treba da se menja, ne samo u medijskoj sferi, nego u čitavom našem životu", rekao je Nikolić.

Prema njegovim rečima, taj miting mora da se pripremi studiozno, kao što je i nedavni skup u Beogradskoj areni bio pripreman mesec dana, a da "besomučni napadi na opoziciju ukazuju na to da je sazralo vreme da se uđe u pripreme za organizaciju takvog skupa".

SNS je juče saopštila da će naredne sedmice doneti konačnu odluku o vremenu, mestu i načinu održavanja masovnih protesta, ukoliko njihovi zahtevi ne budu ispunjeni.

Naprednjaci su naveli da je vlast Srbiju dovela "do ivice katastrofe" u ekonomskom, socijalnom, političkom i svakom drugom pogledu i da joj je očuvanje fotelja i finansijske moći po svaku cenu, jedino čime se bavi.

"Predsednik Srbije se uvek ponaša kao predsednik svoje stranke, a ne kao predsednik svih građana. Režim preko svojih čelnika kontroliše gotovo sve medije, koji imaju jedini zadatak da svakodnevno vode kampanju protiv SNS-a", navedeno je u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Miting srpske napredne stranke

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.