Nećemo učestvovati u protestima sindikata

Izvor: S media, 03.Nov.2010, 01:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nećemo učestvovati u protestima sindikata

Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić izjavio je da podržava zahteve sindikata, ali da SNS neće učestvovati u njihovim eventualnim protestima.

"Kada sindikati izadju na ulice, tamo nije mesto političarima. Vlast u Srbiji bi trebalo da zabrine pojava da su naši sindikati predugo bili u rukama >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << vlasti", rekao je Nikolić za sutrašnju "Politiku" na pitanje da li je njegova stranka spremna da podrži sindikate ako izadju na ulicu.

Nikolić je rekao da ne poznaje vodje sindikata i da ne misli da ih neko koristi.

"Dok ja vodim SNS, on na taj način neće da saradjuje sa sindikatima. Može da podrži njihove zahteve, ali da ih predvodi i koristi kao predvodnike neće", rekao je lider SNS-a.

Sindikati ruše Vladu

Djukić-Dejanović ohrabrila sindikate

Vlada Srbije treba da zauzme stav o izlasku Srba na izbore

On je najavio da će SNS "do nedelje potpisati jednu vrstu sporazuma" s Novom Srbijom, ali da to još neće biti koalicioni sporazum. Nikolić je dodao i da "u poslednje vreme zapaža nešto bolju komunikaciju" SNS-a s Demokratskom strankom Srbije.

(Beta)
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.