Naprednjaci raspustili 15 odbora

Izvor: B92, 03.Jun.2013, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naprednjaci raspustili 15 odbora

Beograd -- Izvršni odbor Srpske napredne stranke je tokom prošle nedelje raspustio 15 stranačkih opštinskih i gradskih odbora sa teritorije centralne Srbije, piše Danas.

"To je tek prvi korak koji smo načinili, jer će češljanje i analiza rada vojvođanskih odbora naprednjaka uslediti u nekoj nekoj drugoj turi", kaže za Danas Radomir Nikolić, predsednik Izvršnog odbora SNS-a, i dodaje da su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << razlozi za raspuštanje odbora različiti.

U prethodnih desetak dana raspušteni su odbori SNS- u Šapcu, Valjevu, Čačku, Lučanima, Sjenici, Smederevu, Žabarima, Blacu, Jagodini, Ćupriji, Svilajncu, Koceljevi, Pirotu, Užicu i Dimitrovgradu.

”To je nešto što je Izvršni odbor SNS govorio da će učiniti još u prethodnom periodu. Sve je to urađeno na osnovu analize rada odbora, rezultata rada u lokalnim vlastima tamo gde u njoj učestvujemo, ali i na osnovu izbornih rezultata koji su za nama”, objašnjava Nikolić.

“Analizirajući sve te stavke stekli smo dobar uvid u to gde su potrebne kadrovske promene, ali i izmene u načinu rada. Pojedini odbori su zaista raspušteni jer nismo bili zadovoljni radom aktuelnih funkcionera, a ponegde, kao što je to slučaj u Dimitrovgradu, do promena je došlo zato što je u stranku pristigao veliki broj kvalitetnih ljudi kojima smo odlučili da pružimo šansu da se pokažu“, navodi on.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Naprednjaci raspustili odbor u Sjenici

Izvor: SandzakPress.net, 04.Jun.2013, 17:18

Sjenica – Izvršni odbor Srpske napredne stranke je tokom prošle nedelje raspustio 15 stranačkih opštinskih i gradskih odbora sa teritorije centralne Srbije, piše Danas. ”To je tek prvi korak koji smo načinili, jer će češljanje i analiza rada vojvođanskih odbora naprednjaka uslediti u nekoj...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.