Izvor: Politika, 26.Apr.2010, 00:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naprednjaci pobedili u Aranđelovcu

Aranđelovac – Prema nezvaničnim rezultatima, na jučerašnjim vanrednim lokalnim izborima u Aranđelovcu najviše glasova dobila je Srpska napredna stranka.

Kako je za „Politiku” rekao predsednik opštinske Izborne komisije Ivan Petrović, prema nepotpunim podacima, do 20 časova od 38.784 upisana birača na izbore je izašlo 63,25 odsto.

Na biračkim mestima sve je proteklo u redu i miru, a manji incidenti zabeležni su u okolini biračkih mesta u selima >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << Raniloviću, Venčanima i Bukoviku. Pisani prigovor na regularnost izbora uložila je Grupa građana „Aranđelovac u Beogradu – Pokret za razvoj Srbije”.

Aleksandar Vučić, zamenik predsednika SNS-a, specijalno za „Politiku” je izjavio da su „naprednjaci ubedljivo pobedili na izborima u gradu podno Bukulje”. U prostorijama stranke i na ulicama zavladalo je slavlje njihovih pristalica.

Kako smo neslužbeno saznali u sedištima stranaka, Demokratska stranka je druga, a koalicija SPS–PUPS-JS zauzima treće mesto. Takođe, cenzus je, prema prikupljenim podacima oko 22 časa, prešla i Nova Srbija koja je na izbore izašla sa Udruženjem građana „Naši”, koja je takođe prešla cenzus.

B. Njegovan

[objavljeno: 26/04/2010]

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.