Naprednjaci obeležili tri godine postojanja

Izvor: NaDlanu.com, 29.Okt.2011, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naprednjaci obeležili tri godine postojanja

Srpska napredna stranka (SNS) obeležila je u subotu u Nišu tri godine postojanja, a lider stranke Tomislav Nikolić je poručio da će ta stranke pobediti na sledećim izborima.

"Želja gradjana Srbije da svoju zemlju vide u zajednici evropskihnaroda jasna je. Nisu naši gradjani protiv Evrope, oni su protiv togada demokrate još jednom po ko zna koji put iskoriste evropsku pričuza pobedu na izborima", rekao je lider SNS-a Tomislav Nikolić naskupu u niškoj hali Čair.Naprednjaci su u subotu u Nišu počeli i predstavljanje izbornogprograma.Skup SNS-a je počeo muzikom iz američkog filma "Roki" SilvesteraStalonea i himnom "Bože pravde", a ovacijama je pozdravljen ambasadorRusije Aleksandar Konuzin, dok je najava da mitingu prisustvuje ipredstvanik američke ambasade propraćena gromoglasnim zvužducima.Zbog zvižduka predstvaniku ambasade SAD izvinili su se ipotpredsendik i predsednik stranke, Aleksandar Vučić i Nikolić.NIŠ, 29. oktobra 2011. (Beta)

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.