Naprednjaci mogu sami da vrše vlast i u Vranjskoj Banji

Izvor: juGmedia, 05.Maj.2016, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naprednjaci mogu sami da vrše vlast i u Vranjskoj Banji

Nakon isteka roka od pet dana tokom kojeg su nosioci izbornih listi bili u mogućnosti da izvrše uvid u birački materijal i eventualno daju napomene, određeni su i konačni rezultati za gradsku opštinu Vranjska Banja.

Apsolutnu vlast u loklanoj skupštini imaće Srpska napredna stranka.

Ljiljana Stanojević sekretar Gradske izborne komisije, >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << kaže da je od šest listi, samo tri prešlo cenzus.

Lista Aleksandra Vučića  će sa 2.651 osvojenih glasova  imati 9 odbornika u novom sazivu. Četiri manje biće rezervisano za Socijalističku partiju Srbije koja sa 1.518 glasova ima pravo na pet, dok će Socijaldemokratska partija imati samo jednog.

Na izborima u Vranjskoj Banji od 8.630 prijavljenih glasača izašlo je 5.530 birača, a broj nevažećih glasačkih listića iznosi 178.

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.