Izvor: Novine novosadske, 27.Avg.2012, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naprednjaci danas traže smenu Pavličića

Odbornici Srpske napredne stranke i njihovih političkih partnera danas će predati zahtev za održavanje vanredne sednice Skupštine grada Novog Sada, sa osnovnom inicijativom za smenu gradonačelnika Igora Pavličića.
Kao što je i najavljeno proteklog vikenda, zahtev će potpisati 15 odbornika SNS, kao i devet odbornika iz odborničke grupe “Svi za Novi Sad”, koju čine SPO i Romska demokratska stranka. Njima će se pridružiti i predstavnici Dveri, DSS i jedan odbornik partije NOPO.
Na potezu je Socijalistička partija Srbije, čija podrška će doneti prevagu za formiranje nove, ili opstanak aktuelne vladajuće većine, ali je, sudeći prema poslednjim informacijama iz stranaka, indikativno da će biti realizovana prva pomenuta opcija, budući da su se doskorašnji koalicioni partneri iz Demokratske stranke, Lige socijaldemokrata Vojvodine i Srpskog pokreta obnove prethodnih dana žestoko napadali u javnosti različitim saopštenjima, kritikama i optužbama.
Više o aktuelnoj političkoj situaciji u Novom Sadu možete čitati na našem portalu, u rubrici NS INFO.

Nastavak na Novine novosadske...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Novine novosadske. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Novine novosadske. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.