Naprednjaci će ubuduće imati straže

Izvor: Glas javnosti, 08.Okt.2009, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naprednjaci će ubuduće imati straže

BEOGRAD - Poslanika SNS Igora Bečića preksinoć je brutalno napala grupa pripadnika SRS u Vrbasu, izjavio je zamenik predsednika naprednjaka Aleksandar Vučić. Prema njegovim rečima, zbog toga će SNS ubuduće imati svoje straže koje će ih štititi, jer je očigledno da ni policija ni drugi državni organi ne žele ništa da preduzmu povodom učestalih napada na članstvo te stranke.

- Zabrinjavajuće je što niko neće da zaštiti neke ljude samo zato što nisu pripadnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << DS ili zato što nisu stranci. Izvinjavamo se svima što Igor Bečić nije Norvežanin i što naši ljudi u OO Voždovac nisu Maltežani, već su slučajno Srbi, pa na njih možete da potežete pištolje, možete da ih gazite i ubijate! Upozoravamo da je iz Haga stigao nalog da nam tuku ljude na svakom mestu. E, to oni više neće raditi! Mogu da pokušaju, što im ne bih savetovao. Ne daj bože da se to desilo nekom iz DS ili LDP! To bi bila prva udarna vest, a pošto je u pitanju srpski naprednjak, onda je dobro što je dobio batine. Ti naprednjaci su mnogo bezobrazni ljudi, oni bi da pobede DS i da imaju neki procenat više od njih. Zbog toga tu stoku treba da pustimo da ih neko pobije da ih poubija i nema problema - ogorčen je Vučić.

Igor Bečić tvrdi da je pre ovog napada njegova kuća bila ispisana grafitima, dok su mu na vozilo nalepili nalepnicu na kojoj je bomba „kašikara“. To je bilo upozorenje da će mu se desiti to što se desilo.

- Napala me grupa mladića, oborili su me na zemlju i davili, nakon čega sam izgubio svest, a policija je potom jedva uspela da me izvuče iz rulje - objasnio je Bečić i dodao da je ovo treći put kako ga neko napada.  

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.