Napadnute prostorije LSV-a

Izvor: S media, 25.Apr.2012, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadnute prostorije LSV-a

Prozor na prostorijama Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) u Beočinu razbijen je kamenom u noći izmedju utorka i srede, saopštila je danas ta stranka.

Tadić: Kohabitacija posle izbora ne dolazi u obzir

Agencija: SNS nije predala izveštaj o finansiranju Đulijanija

Dragišić: Ne sme biti izborne krađe

Razbijena su oba okna na duplom prozoru i >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << staklo se raspršilo po prostoriji, koja se nalazi na drugom spratu zgrade u Omladinskoj ulici 54.

Predsednik tog odbora LSV Jovan Aksentijević rekao je da se sinoć u tim prostorijama do kasno održavao sastanak opštinskog odbora, ali da, srećom, niko nije povredjen.

LSV je od nadležnih zatražila da hitno pronadju počinioce i da ih kazne.

"Podsećamo da ovo nije prvi napad na prostorije LSV, oni se prethodnih meseci dešavaju širom Vojvodine, očigledno je da nepronalaženje i nekažnjavanje počinilaca samo daje podstrek i drugima da se obračunavaju sa nama fizičkom silom", navodi se u saopštenju.

(Beta, Foto: Guliver/Thinkstock, ilustracija)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.