Naoružani čovek u SNS-u odustao od samoubistva nakon što mu je obećan doktorat

Izvor: Njuz.net, 22.Jun.2014, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naoružani čovek u SNS-u odustao od samoubistva nakon što mu je obećan doktorat

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeNapadača očekuju krivični postupak i priprema doktorske disertacijeFOTO: TANJUG/Sava Radovanović

BEOGRAD, 22. jun, (Njuz) – Čovek koji je jutros naoružan upao u prostorije Srpske napredne stranke i pretio samoubistvom predao je oružje i odustao od svojih namera nakon što mu je obećana doktorska titula, saznaje Njuz.
Kako saznajemo od izvora sa lica mesta, neimenovani čovek je, preteći >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << pištoljem, tražio da se sastane sa ministrom policije Nebojšom Stefanovićem jer je, navodno, „jedino on mogao da reši njegov problem“.
- Stefanović se ubrzo pojavio i pričao sa čovekom i on je ubrzo rešio da preda oružje.Taj čovek je došao zbog različitih problema sa kojima se susretao godinama unazad, a za koje niko nije imao razumevanja. Reč je o problemima vezanim za obrazovanje i njegov akademski status – naveo je sagovornik Njuza koji je želeo da ostane anoniman.
Prema nezvaničnim informacijama, čovek je imao problema sa odbranom svog doktorata i sticanjem zvanja doktora, pri čemu je smatrao da je ministar policije jedina osoba koja može da mu pomogne.  Nakon razoružavanja, napadač je upućen u psihijatrijsku bolnicu „Laza Lazarević“. Ono što ga, kako su rekli u policiji, sada očekuje jesu krivični postupak zbog napravljenog incidenta i priprema nove doktorske disertacije.
Nenad Milosavljević

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.