NS uverena u pobedu

Izvor: RTS, 08.Jan.2012, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NS uverena u pobedu

Ubedljivo ćemo pobediti na izborima, rekao Velimir Ilić. Koalicija NS, SNS i PSS razume šta narod hoće, rekao predsednik Nove Srbije.

Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić smatra da NS, Srpska napredna stranka (SNS), Pokret socijalista i Pokret Snaga Srbije (PSS) razumeju šta narod hoće i predviđa njihovu ubedljivu pobedu na parlamentarnim izborima.

"Ne da ćemo ih pobediti, nego >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ćemo ih rasturiti", prognozirao je Ilić u izjavi Fonetu i napomenuo da su rezultati vlasti toliko katastrofalni da opozicija uopšte ne trebalo da vodi kampanju.

"Oni nam vode kampanju, samo ih treba pustiti", rekao je Ilić i dodao da narodnjačka koalicija računa i na pomoć Demokratske stranke Srbije (DSS).

"Bitno je da nas podrže nezaposleni, svi oni koje je ova vlast ostavila na ulici", rekao je Ilić, očekujući podršku i radnika, seljaka i penzionera.

"Nije bitno gde su Krkobabić i njegov sin", penzioneri vide da ovo ne valja, ocenio je Ilić i napomenuo kako je bitno da narodnjacima priđu i državna administracija, policija i zdravstvo.

"Nikada nismo menjali politiku", dodao je Ilić i naglasio da je NS uvek bila za Evropu, "ali nikada po svaku cenu".

"Za Evropu, kao jedan prirodni tok", rekao je Ilić, "ali da svoju zemlju uzdižemo i razvijamo, da vodimo računa o svojoj Srbiji".

"Ova Vlada je sve žrtvovala za tu Evropu, uništila našu privredu zbog te Evrope. I oni su opet rekli ne", ukazao je Ilić.

"Mi smo svakog dana sve dalje od Evrope. Da li ćemo dobiti kandidaturu, to i znači i ne znači ništa", smatra Ilić i podseća da je Turska već 30 godina kandidat "i nikom ništa".

"Sumnjam, međutim, da ćemo dobiti kandidaturu dok ne priznamo Kosovo", naglasio je Ilić i zaključio da se to nikada ne sme uraditi.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.