NASTAVLJA SE TEROR OPOZICIJE: Novi napad na aktiviste SNS na Voždovcu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2024, 20:21

NASTAVLJA SE TEROR OPOZICIJE: Novi napad na aktiviste SNS na Voždovcu!

Za svaku osudu
 Gradski odbor Srpske napredne stranke Beograd saopšio je večeras da se dogodio još jedan u nizu napada na aktiviste SNS, ovog puta na Voždovcu, i da su ga izveli oni kojima je slogan “Srbija protiv nasilja” a jedino što građanima mogu da ponude jeste nasilje, i jedina njihova ideologija je, kako navode iz SNS, mržnja. 
- Već danima smo svedoci brutalnih napada na naše aktiviste, samo zato što podržavaju politiku predsednika Vučića i SNS-a i učestvuju u aktivnostima koje naša Stranka sprovodi. Još jednom je dokazano da oni građane dele - na građane prvog i drugog reda, na Srbiju gde je nekima dozvoljeno da rade kampanju 'od vrata do vrata', a nekima očigledno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.