NALJUTILI JE POSLANICI: Maja Gojković napustila sednicu Skupštine!

Izvor: BKTV News, 05.Dec.2014, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NALJUTILI JE POSLANICI: Maja Gojković napustila sednicu Skupštine!

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković je, nezadovoljna ponašanjem poslanika, prekinula vođenje sednice i to prepustila potpredsedniku Igoru Bečiću.

„Ja imam drugi dnevni red u odnosu na ovaj po kojem govore poslanici, ne slažem se s tim da poslanici mogu da razgovaraju o čemu hoće i kako hoće, i zato predlažem da sednicu vodi gospodin Bečić“, rekla je Maja Gojković i napustila plenarnu skupštinsku salu.
Ona je tako reagovala pošto su poslanik opozicione >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Demokratske stranke Borislav Stefanovic i šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke Zoran Babić, umesto o dnevnom redu, vodili polemiku o stanju u Majdanpeku koji nije imao struju više od tri dana zbog kvara dalekovoda.
Poslanik SNS je istakao da DS pravi takvu atmosferu u društvu kao da je „pikado u njihovoj ruci, a da im je meta premijer Aleksandar Vučić“.
„Ovo su sibirski uslovi“, rekao je Babić pokazujući fotografije polomljenih i zaleđenih dalekovoda ka Majdenpeku.
„Stubovi dalekovoda su pali, a vi ste za jednu sekundu hteli da se to reši iz tople skupštinske sale“, rekao je Babić.
Borislav Stefanović mu je odgovorio da je, uz fotografije, Babić trebalo da donese i uzorke leda.
„Trebalo je da donesete i led, da mi utvrdimo da je taj zlokobni led koji je u stvario bio namenjen Vučiću, pogodio Antića“, rekao je Stefanović.
Ministra energetike Aleksandra Antića juče je u Majdanpeku pogodila lednica u glavu dok je davao izjavu za medije.
Predsednica Skupštine je na polemiku dvojice poslanika rekla da govore o čemu god hoće i kada god hoće, ali da ona ne može da vodi takvu sednicu.
Izvor: beta.rs
The post NALJUTILI JE POSLANICI: Maja Gojković napustila sednicu Skupštine! appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

IZREVOLTIRANA: Maja Gojković napustila sednicu Skupštine

Izvor: NaDlanu.com, 05.Dec.2014

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković danas je, nezadovoljna ponašanjem poslanika, prekinula vođenje sednice i to prepustila potpredsedniku Skupštine Igoru Bečiću..."Ja imam drugi dnevni red u odnosu na ovaj po kojem govore poslanici, ne slažem se s tim da poslanici mogu da razgovaraju o...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.