Izvor: BujanovackiGlas.info, 16.Maj.2016, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Musliju ponovo predsednik Skupštine

Dosadašnji predsednik parlamenta ponovo na toj funkciji, danas moguć izbor i predsednika opštineBUJANOVAC, 16. maj 2016. – Jonuz Musliju ponovo je u ponedeljak izabran za predsednika SO Bujanovac na konstitutivnoj sednici tog tela.
Za njega su glasali odbornici PDD, PDP, Srpska lista, stranke okupljene oko Stojanče Arsića i jedan romski odbornik.
Ove stranke napravile su sa 24 mandata većinu u parlamentu, dok su u opoziciji koalicija oko >> Pročitaj celu vest na sajtu BujanovackiGlas.info << SNS i DP Nagipa Arifija.
Iako nije na dnevnom redu, vrlo bi lako danas moglo da se odlučuje i o onovom predsedniku opštine, a prema očekivanjima to će biti Šaip Kamberi (PDD)
 

Nastavak na BujanovackiGlas.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milan Popović predsednik Skupštine Pirota

Izvor: Blic, 16.Maj.2016

Dosadašnji predsednik Skupštine opštine Pirot Milan Popović, kandidat Koalicije za Pirot, na tajnom glasanju izabran je za prvog predsednika Skupštine grada na današnjoj konstitutivnoj sednici...Za Popovića je glasao 31 odbornik vladajuće koalicije koju čine Koalicija za Pirot, SPS i lista SDS-LDP,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BujanovackiGlas.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BujanovackiGlas.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.