Miting naprednjaka u Zrenjaninu

Izvor: RTS, 26.Mar.2011, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miting naprednjaka u Zrenjaninu

Sa mitinga dela opozicije u Zrenjaninu, u organizaciji SNS-a, ponovo zatraženo raspisivanje prevremenih parlamentarnih izbora.

U organizaciji Srpske napredne stranke i koalicionih opozicionih stranaka, u Zrenjaninu je održan protest sa koga je zatraženo raspisivanje prevremenih parlamentarnih izbora.

Takođe, još jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su ponovili da ne odustaju od aprilskog mitinga u prestonici.

Lider naprednjaka Tomislav Nikolić istakao je da miting u Beogradu 16. aprila ne zakazuje Srpska napredna stranka, već loša vlast.

"Cela Srbija, svako selo, svaka kuća pati od ove vlasti. Svaka kuća neka se digne, svaka kuća da izađe na izbore, svaka kuća da doživi promenu", rekao je Nikolić.

Ovom prilikom je najavljeno da će na beogradskom mitingu biti izložen program i platforma koalicije okupljene oko SNS-a za predstojeće izbore.

"Naše je da im kažemo dosta je bilo, vreme je za izbore, mi hoćemo samo izbore. Ne tražimo vam da se sklonite sa vlasti, samo dajte izbore", rekao je zamenik predsednika naprednjaka Aleksandar Vučić.

"Ima da napravimo malu vladu, stručnu vladu. Ima sve da pršti u Srbiji od posla, ali bez njih", poručio je lider Nove Srbije Velimir Ilić.

Na mitingu u Zrenjaninu kritikovano je izveštavanje Radio-televizije Srbije o prikazivanju broja okupljenih na mitinzima ove koalicije.

Osim predstavnika SNS-a i Nove Srbije, govorili su i Milanka Karić iz Pokreta snaga Srbije i Aleksandar Vulin, predsednik Pokreta socijalista.
Pogledaj vesti o: Miting srpske napredne stranke

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.