Mirović: Sačuvali smo državu i uveli red i zakon u Srbiji

Izvor: Blic, 01.Maj.2015, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirović: Sačuvali smo državu i uveli red i zakon u Srbiji

Aktuelna vlast u Srbiji, predvođena Srpskom naprednom strankom, uspela je da sačuva državu i da u njoj uvede red i zakon, istakao je potpredsednik SNS Igor Mirović obraćajući se učesnicima manifestacije u Bačkoj Palanci, kojom je obeležen 1. maj i dan Pokreta socijalista.

Poručivši da uvek, posebno pred stranim gostima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << treba lepo govoriti o svojoj zemlji, Mirović je naglasio da je vladajuća koalicija uspela ne samo da očuva državu nego i da uvede red i zakon.

- “Otkako smo zajedno preuzeli odgovornost za Srbiju, u našoj zemlji počeo je da se vraća red i zakon” - istakao je Mirović, naglasivši da bez tako stvorenog ambijenta nije moguće ni ostvarivanje prava na rad.

- ”Uspevamo da napravimo državu u kojoj će moći da se živi od rada i u kojoj će kućni budžeti biti puniji i kvalitetniji”, naglasio je potpredsednik SNS-a.

Okupljenima na dunavskom izletištu “Tikvara” obratio se i predsednik Pokrajinskog odbora SDPS u Vojvodini Nenad Ivanišević, poručivši da stranke vladajuće koalicije uspešno “mogu da urade ono što neki eksperti ne veruju”.

“- Mi smo spremni da, posle pokrajinskih izbora, pokažemo da Vojvodina može da bude zaposlenija”, da može mnogo više da se radi i da se postižu znatno bolji rezultati na svim poljima nego do sada, poručio je Ivanišević.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.