Mirović: Niko nije isključen iz stranke

Izvor: Beta, 17.Jan.2015, 01:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirović: Niko nije isključen iz stranke

BEOGRAD, 16. januara 2015. (Beta) - Potpredsednik Srpske napredne stranke (SNS) Igor Mirović izjavio je u petak uveče da Glavni odbor (GO) stranke nije raspravljao o eventualnoj smeni ministarke gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorane Mihajlović i da ona ostaje jedan od najagilnijih članova stranke.

"Otklonili smo sve nesporazume. Zorana Mihajlović kao jedan od najagilnijih članova SNS-a >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << ostaje sa nama. Niko nije isključen iz stranke, to nije manir SNS-a, nema nesloge i sukoba", kazao je Mirović novinarima nakon sednice GO SNS u Beogradu.

On je dodao da je na sednici Predsedništva GO "ispoljeno potpuno jedinstvo stranke" i jedinstvo sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem i da su time demantovani navodi pojedinih medija o postojanju sukoba na relaciji premijer-predsednik.

Odgovarajući na pitanje da li je na glavnom odboru analiziran rad pojedinih ministara iz redova SNS-a, Mirović je kazao da takve priče nije bilo u direktnoj formi.

"Aleksandar Vučić je najavio da će u aprilu biti izvršen presek rada svih ministara i da će se eventualno tada govoriti o rekonstrukciji Vlade", kazao je Mirović.

Ranije istog dana premijer Srbije i predsednik SNS-a Aleksandar Vučić poručio je da svako ko hoće da samo za sebe stvara pozicije u stranci i svako ko je protiv požrtvovanosti može da napusti stranku.

Mirović je kazao da su jedinstvo, stabilnost i nastavak ekonomskih reformi glavne odluke današnjeg zasedanja GO i Predsedništva SNS-a.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.