Mirović: 2013. promena vlasti APV

Izvor: B92, 08.Jan.2013, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirović: 2013. promena vlasti APV

Novi Sad -- Šef poslaničkog kluba SNS u Skupštini Vojvodine Igor Mirović smatra da će u ovoj godini biti promenjena pokrajinska vlast.

On je za "Dnevnik" rekao da postojeća vlast u Vojvodini mora da se promeni.

"Mora da se promeni vlast zbog odgovornosti za ono što je činila u ovom, ali i u prethodnim mandatima", rekao je Mirović za "Dnevnik", a objavila je danas Radio-televizija Vojvodine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Mirović, koji je član Predsedništva SNS, kazao je da ne može da se pobegne od odgovornosti za ono što se dešavalo u Razvojnoj banci Vojvodine i u Fondu za kapitalna ulaganja.

"Ne može da se pobegne ni od političke odgovornosti zbog donošenja neustavnog Zakona o nadležnostima APV, Statuta i zbog neutvrđivanja jasnih okvira za finansiranje Pokrajine", naglasio je Mirović.

Upitan da li očekuje prevremene izbore ili prekomponovanje pokrajinske vlasti, Mirović je kazao da bi "aktuelna pokrajinska vlada morala da podnese ostavku".

"Nakon toga bi se raspisali vanredni izbori ako niko drugi ne uspe da napravi novu većinu", ocenio je Mirović.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mirović: U 2013. godini promena pokrajinske vlasti

Izvor: Kurir, 08.Jan.2013

Mora da se promeni vlast zbog odgovornosti za ono što je činila u ovom, ali i u prethodnim mandatima - rekao je Mirović..BEOGRAD - Šef poslaničkog kluba Srpske napredne stranke (SNS) u Skupštini Vojvodine Igor Mirović smatra da će u ovoj godini doći do promene pokrajinske vlasti...- Mora da...

Nastavak na Kurir...

Pokrajinska vlada stabilna

Izvor: Danas, 08.Jan.2013

Vlada Vojvodine koju predvodi premijer Bojan Pajtić je stabilna, ističu predstavnici DS, LSV i SVM za Danas, koji u vojvođanskom parlamentu čine vladajuću koaliciju, povodom reči šefa poslaničkog kluba SNS u Skupštini Vojvodine Igora Mirovića da će u ovoj godini doći do promene pokrajinske...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.