Mirčić o raskidu koncesije, Naprednjaci slave Svetu Petku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Okt.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirčić o raskidu koncesije, Naprednjaci slave Svetu Petku

NOVI SAD, BEOGRAD - Prvi čovek radikala za južnu Bačku Milorad Mirčić je danas ocenio da raskid ugovora o koncesiji za izgradnju autoputa Horgoš-Požega znači da Vojvodina u narednih pet godina neće dobiti put.

Političke stranke u Srbije i danas su se bavile gorućim problemima u zemlji, koncesijom, gasom i budžetom, a Srpska napredna stranka obeležila je i krsnu slav Svetu Petku. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Lider naprednjaka Tomislav NIkolić rekao je da je Sveta Petka simbolično izabrana, jer je ta velikomučenica svoj život posvetila drugima.

"Ona je život posvetila drugima, a nikada sebi, kao što ni mi nećemo sebe stavljati u prvi plan, već Srbiju i srpski narod, jer na to nemamao ni pravo", rekao je Nikolić.

On je dodao da SNS skromno obeležava taj dan, jer im, kako je naglasio, ni Srbija ni Sveta Petka ne bi dozvolile drugačije.

Obeležavanju krsne slave prisustvovali su, pored rukovodstva SNS, simpatizeri i novinari.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Cvetković: Još se pregovara o raskidu koncesije za autoput

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Okt.2008

Predsednik Vlade Srbije Mirko Cvetković rekao je danas da se još pregovara sa koncesionarom za izgradnju autoputa Horgoš-Požega o sporazumnom raskidu koncesionog ugovora. On je dodao da će Srbija izaći iz tog ugovornog odnosa do kraja o ..

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.