Milinović ostaje u SPS

Izvor: Aleksinac.net, 09.Jan.2015, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milinović ostaje u SPS

Iz redova socijalista je krenula glasina da visoki funkcioner SPS-a, Dejan Milinović prelazi u Srpsku naprednu stranku.

Navodni razlozi zbog kojih Milinović napušta SPS je neslaganje o političkoj viziji aleksinačkog SPS-a, i direktno neslaganje među partijskim kolegama.

Kako bismo proverili informaciju kontaktirali smo Dejana Milinovića, Nenada Stankovića i Čedomira Rakića. Sva trojica su kratko i jasno demantovali da Milinović iz SPS prelazi >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << u SNS.

Ovom prilikom pohvaljujemo i g. Milinovića i predsednika i potpredsednika opštine jer su nam u najkraćem roku odgovorili na pitanje. Komunikaciju sa lokalnim funkcionerima pokrećemo sa mrtve tačke.

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.