Mihajlović: Za oporavak Srbije potrebno vrijeme

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Okt.2014, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Za oporavak Srbije potrebno vrijeme

BEOGRAD - Potpredsjednik Srpske napredne stranke /SNS/ Zorana Mihajlović izjavila je danas da SNS radi stalno, ali da je za oporavak Srbije potrebno vrijeme.

Mihajlovićeva je na proslavi stranačke slave - Svete Petke, kao domaćin slave poručila da je SNS svjestan ekonomskog i socijalnog trenutka u kojem se Srbija nalazi, da ta stranka poštuje prošlost, ali da je svjesna i budućnosti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<
"Odgovornost je na nama, predsedniku stranke Aleksandru Vučiću i svim članovima stranke, da zajedno sa građanima Srbije nastavimo reforme i ono što smo započeli zajedno", rekla je Mihajlovićeva poslije sječenja slavskog kolača.

Ona je naglasila da će SNS biti zadovoljan samo kada svim građanima bude bolje danas nego što je juče i kada im sutra bude bilo bolje nego što je danas.

Mihajlovićeva je naglasila da SNS poštuje tradiciju i gleda u budućnost.

Slavi su prisustvovali koalicioni partneri - predstavnici Socijalističke partije Srbije, na čelu sa predsjednikom stranke Ivicom Dačićem, lider Nove Srbije Velimir Ilić, Jedinstvene Srbije Dragan Marković, lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin, ali i predstavnici drugih partija, među kojima je predstavnik Saveza vojvođanskih Mađara Balint Pastor.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.