Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Okt.2015, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: U Vojvodini će se bolje živeti sa SNS

Potpredsednica Vlade Srbije i potpredsednica SNS Zorana Mihajlović izjavila je danas u Laćarku da na predstojećim pokrajinskim izborima očekuje pobedu SNS, koja će pokazati građanima da u Vojvodini može da se živi mnogo bolje nego sada.

Posle razgovora sa meštanima tog prigradskog sremsko-mitrovačkog naselja, ona je izjavila novinarima da očekuje da pokrajinski izbori budu održani što pre kako bi, kako je istakla, Vojvodina konačno dobila dostojnog predsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Pokrajinske vlade.

“Naravno da, kao potpredsednik Srpske napredne stranke, očekujem da to bude predstavnik SNS”, da pokažemo da je moguće živeti u Vojvodini mnogo bolje nego što se danas živi, rekla je Mihajlovićeva.

Ona je dodala da se više ne sme doći u situaciju da Vojvodina, koja je uvek bila “nekoliko koraka ispred celog drugog dela Srbije, nekako kaska i u platama i u životnom standardu”.

“Borićemo se za to da se u Vojvodini živi mnogo bolje i verujem u pobedu na pokrajinskim izborima”, poručila je Zorana Mihajlović.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihajlović: Verujem u pobedu SNS-a na pokrajinskim izborima

Izvor: RTS, 24.Okt.2015

Potpredsednica Vlade Srbije i potpredsednica SNS-a Zorana Mihajlović izjavila je u Laćarku da na predstojećim pokrajinskim izborima očekuje pobedu SNS-a koja će pokazati građanima da u Vojvodini može da se živi mnogo bolje nego sada. ...

Nastavak na RTS...

Mihajlović:U Vojvodini će se bolje živeti sa SNS

Izvor: Blic, 24.Okt.2015

Potpredsednica Vlade Srbije i potpredsednica SNS Zorana Mihajlović izjavila je danas u Laćarku da na predstojećim pokrajinskim izborima očekuje pobedu SNS, koja će pokazati građanima da u Vojvodini može da se živi mnogo bolje nego sada...Posle razgovora sa meštanima tog prigradskog sremsko-mitrovačkog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.