Mihajlović: Šta znači neoprostiva kampanja protiv Miškovića

Izvor: Press, 23.Dec.2013, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Šta znači "neoprostiva kampanja" protiv Miškovića

"Ja ih pitam, i mi iz SNS pitamo šta znači ''neoprostiva kampanja''? Šta će to da urade? Kakve su posledice toga kada oni kažu da je nešto neoprostiva kampanja?", zapitala je Mihajlović, komentarišući ocene iznete u nedelju uveče u emisiji "Utisak nedelje", u kojoj su gostovali politički analitičari Ðorđe Vukadinović, Dragomir Anđelković i glavni urednik nedeljnika Vreme Dragoljub Žarković.
"Hoće >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << li ljudi koji se bore protiv kriminala i korpucije da završe kao Ðorđe Antelj (bivši direktor i vlasnik "Gemaksa"), kao deca (Slobodana) Radulovića, ili Mišković ima neku drugu sudbinu za Aleksandra Vučića?", zapitala je ministar.
Ona je dodala da su "potpuno neprimereni" bili i komentari privatnog života Vučića, ali smatra da je "mnogo veći problem" što, kako je rekla, "takozvani nezavisni analitičari, ili Miškovićevi analiticari", kažu da je neoprostiva kampanja koja se vodi protiv Miroslava Miškovića.
U emisiji je izneta ocena da je kampanja protiv Miškovića skandalozna i nezamisliva u evropskim zemljama, te da se vodi za potrebe spinovanja i dizanja rejtinga jedne stranke i njenog lidera, Aleksandra Vučića.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.