Mihajlović: Skupština dobila i trubadura - Sašu Radulovića

Izvor: N1 televizija, 28.Dec.2016, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Skupština dobila i trubadura - Sašu Radulovića

Potpredsednice Vlade Srbije i članica Predsedništva Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović izjavila je da će lider Pokreta "Dosta je bilo" Saša Radulović, umesto po smislenim i kritičkim poslaničkim raspravama, konstruktivnim amnadmanima, biti zapamćen "kao običan trubadur".

"Skupština Srbije je u proteklih 26 godina parlamentarizma doživela je svašta, od čupanja kablova, iznošenja Šešelja, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << polivanja vodom, gađanja cipelama, do fizičkih obračuna", rekla je Mihajlović i istakla da je danas parlament "prvi put u svojoj istoriji dobio trubadura - Sašu Radulovića".

Čestitam glasačima pokreta "Dosta je bilo" što ih u parlamentu predstavlja niko drugi nego trubadur. Nadam se da je time ispunio sva njihova očekivanja, zaključila je Mihajlović u saopštenju.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

MIHAJLOVIĆ: Saša Radulović je trubadur Skupštine Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Dec.2016, 11:05

Lider stranke "Dosta je bilo" ne prestaje da šokira građane Srbije!..Potpredsednica Vlade i članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović ocenila je da je Skupština Srbije u proteklih 26 godina parlamentarizma doživela svašta, ali da je juče parlament prvi put dobio trubadura - Sašu Radulovića,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.